Familien min

Familien min er en merkverdig samling av raringer og «normale». Jeg har en far og ei mor (skilt), en lillebror og ei søster med 2katter:) (les: Crazy cat lady)

Mammaen min er en fantastisk og sprudlende dame som er temperamentsfull, men som regel alltid god og snill^^
Mamma har alltid passet godt på meg, og jeg er veldig veldig glad i mammaen min♥ Ho har en pus som egentlig var min, men ho fant ut at det skulle være hennes lille baby♥

 Mamma og jeg på tur

Pappa er en skrue for seg selv, kanskje en blanding mellom en bolt og en spiker..xD Han er en trønder fra Steinkjer, men snakker bare trøndersk med slekta og noen ganger med meg^^ Han bor i dær’n med russer’n sin. jaja.. Pappa er som regel en «morsom» mann med en sinna bart;-)

Lillebror er en merkverdig blanding mellom mor og far. Han tar også endel etter meg som musikk smak. Her er det ikke snakk om å like bare en sjanger! :-) Han er en veldig go’gutt som er glad i meg selv om han ikke sier det så forferdelig ofte :-P

Søstra mi er en voksen dame som er 12år eldre enn meg! :O Kanskje mamma og pappa hadde litt problemer med å skaffe seg en drittunge..?;-) Uansett, søsteren min er fantastisk og gavmild:) Noen ganger i en viss tilstand så blir ho veldig kosete! Da skal ho klemme og kose på alle hun kjenner..:)

˜*˜*˜

Advertisements
Legg igjen en kommentar

Legg igjen et lite merke etter deg davel ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.