Balut!? WTF?

Så SuperMarie er på SuperTur rundt om i den vide verden og oppdaterer også der :) Og i dag/igår la ho ut et innlegg om at ho spiste «Balut». Du kan selv velge om du vil lese  videre eller om du vil stå over dette. Måten Marie beskriver på er grafisk og tåler du ikke det så gi faen i og lese resten ;) Link til hennes innlegg : HER

Utdrag fra supermarie sitt innlegg:
Balut spises som en midnightsnack her nede, varm. Den selges på gata, og spises forskjellig – alt etter hva du liker. Noen drikker bare vannet rundt fosteret (æh det ordet gir meg hjerneskader!), ikke selve fuglen, andre svelger fuglen hel, og noen er beist. Drikker, tygger, smaker, svelger. Det gjorde altså jeg. I tillegg til å, desverre, studere mitt kommende måltid før jeg satte tennene i det. Du ser alt du ikke vil se på tallerkenen din. Fjærene, de er sorte, du ser nerver, hvis du graver i fosteret finner du hodet også. Med to øyne. Som aldri fikk lov til å åpne seg….

Trikset er å aldri se på baluten før du spiser den, fikk jeg vite, selv filippinerne unngår det. Og jeg skjønner absolutt hvorfor.

Jeg skal ærlig si at måten ho beskrev dette gjør at jeg blir kvalm! Det er så hardt så ja.. Jeg får nesten spader bare av å lese det! Jeg kunne aldri tenkt meg å spise det.. Greit jeg spiser storfe,fugl og andre ting.. men der jeg ser at det er et FOSTER i et egg? Neitakk altså!

Så hvis dere vil se så trykk  <<HER>>

Advertisements
Categories: animalz | Stikkord: , , , , , , , , , , , | Legg igjen en kommentar

Innleggsnavigasjon

Legg igjen et lite merke etter deg davel ;-)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggers like this: